tiistai 1. lokakuuta 2024

Kuulumisia, linkkivinkkiä ja sarjakuvia

Eletään lokakuuta 2024. Edellinen merkintä ilmestyi joulukuussa 2023, eli 10 kuukautta sitten. Lähes vuosi sitten siis. Hengissä ollaan, vaikka merkinnät olisivatkin harvassa.

Blogi on viettänyt hiljaiseloa viime aikoina. Syynä tähän kenties on se, etten ole pahemmin maistellut ja arvostellut juomia. En ole käynyt esimerkiksi baarissa pariin vuoteen. Olenko raitistunut? Kuivunut kenties? Ei toki! En ole vain juonut alkoholia pitkiin aikoihin.

Poikkeuksen tein viime kesänä. Heinäkuussa 2024 vietettiin "nelikymppisiä", eräänlaista luokkakokousta. Keväällä 2000 peruskoulusta päässeet, silloisesta Jeesiönrannan koulusta, kokoontuivat PiitsiPubille kuulumisia vaihtamaan jne. Illan aikana taisin juoda pari lonkeroa ja muutaman oluen. Perus Karhua... Alkuillan nautiskelin kahvia, kunnes virallisen osion jälkeen vaihdoin vapaammalle. 

Samaan tahtiin ei kuitenkaan olutta mennyt kuin nuoruudessa, seuraavana päivänä ei päänsärky vaivannut yhtä viheliäisesti.

Muutaman arvostelun voisi tieten tulevaisuudessa tehdä. Katsastin nimittäin pitkästä aikaa paikallisen marketin valikoimaa, ja muutama mielenkiintoinen tuote pisti silmään. Mutta siitä sitten myöhemmin...

Linkkivinkit
En ole varma olenko linkittänyt erään aviisin kotisivuja. Mutta asia korjaantunee nyt! Juomaposti on "juoma- ja ruokakulttuuriin sekä juomamatkailuun keskittyvä media, johon kuuluu printti- ja e-lehti, some-kanavat ja verkkopalvelu". Mielenkiintoinen sivusto, kannattaa käväistä tutustumassa!

Sivuston sarjakuvat vaikuttavat muuten ihan lukemisen arvoisilta...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti