tiistai 15. helmikuuta 2022

Korona-rajoituksia ja juomatietoutta

Lähde: Lapin Kansa (15.2.22)
Uutisvirrasta napattua:
Parin vuoden ajan maailmaa kurittaneen korona-taudin johdosta on asetettu useita rajoituksia taudin leviämisen estämiseksi (tai hidastamiseksi). Kaikkein vaikeimpaan asemaan ovat joutuneet kulttuuriala (esittävä taide, mm. muusikot ja näyttelijät), matkailu sekä ravintola-ala. Lainsäätäjät ovat rajoittaneet esimerkiksi ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja.

Tällä viikolla uutisoitiin (ravintola)rajoituksien lieventämisestä. Aiemmin ravintolat saivat olla auki klo 17 asti. Nyt ravintolat saavat olla auki klo 23 asti. Asiakasmääriinkin on tullut myös muutoksia. Käsittääkseni nyt asiakkaita saa olla ravintolassa/baarissa aiemmpaa enemmän, muistaakseni 80% asiakaspaikoista. Vai olikohan se 70%? Tarkistetaan jossain vaiheessa...

Juomatietoutta, eli ostoslistalta poimittua:
Käväsin tässä jokin aika sitten kirjastossa, josta bongasin erään juomia käsittelevän DVD-levyn. Teoksen nimi on Noble Spirits. Paketissa on kolme eri levyä, jotka käsittelevät rommia, konjakkia ja viskiä. Vaikutti sen verto mielenkiintoisen oloiselta teokselta, että piti hankkia kyseinen teos. Ei paha hinta, euron maksoi paketti. Kyseinen teos löytyy mm. Suomalainen elokuvapalvelu -sivustolta.

En ole vielä ehtinyt perehtymään levyjen sisältöön, mutta lähiaikoina tulen katsomaan kyseisen dokkarin. Ja laitan siitä vielä merkintää tännekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti