Ravintolat saivat oman osansa rajoituksista: kokoontumisrajoituksien ja muiden kieltojen johdosta ruuan myynti muuttui käytännössä ulosmyynniksi eli take away -periaatteella toimivaksi. Baarit ja yökerhot käytännössä sulkivat ovensa, koska viinaahan ei saa käytännössä myydä mukaan (anniskelusäännöt). Ny on luvassa hieman helpotusta. Kesäkuun alusta ravintolat saavat olla auki, rajoitetusti toki. Rajoitukset koskevat esim. asiakasmääriä (tais olla puolet asiakaspaikoista) ja turvavälit pitää huomioida (1,5 metriä). Valomerkki tulee klo 22.
Lisää voi lukea vaikkapa Ylen artikkelista (20.5.2020), jossa mm. ravintolanomistajien haastatteluita ja mielipiteitä tilanteesta.
Lähde: Lapin Kansa |
Lähde: HS.fi/fingerpori (21.5.2020) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti